“Over ons” staat erboven en ik spreek ook eigenlijk altijd in de ons of wij vorm, maar ik ben maar alleen. De “ik” vorm heb ik moeite mee, ook al mag ik trots zijn op wat ik heb bereikt. Het blijft lastig, maar “ons” zal zich even voorstellen klinkt in dit geheel wel een beetje gek, dus ik schakel nu wel even over!

Ik ben Anita de Jong (46), en sinds begin 2017 eigenaresse van Amavi Lifecasting. Gevestigd in Twijzel (Friesland).

Wat ooit begon als een hobby is veranderd in mijn eigen bedrijf. Waar ik dagelijks met heel veel plezier en liefde deze bijzondere kunstvorm mag uitoefenen.

Na vele hulpvragen uit binnen- en buitenland heb ik na lang twijfelen toch besloten om bodycasters in de dop te gaan opleiden en begeleiden. Om zo mijn expertise te kunnen overdragen.

Uit ervaring weet ik precies wat je nodig hebt om klaar te zijn voor de uitdagingen die op je afkomen. Niet alleen vandaag en morgen, maar gedurende je hele carrière. Ook realiseer ik mij als geen ander wat die uitdagingen zijn. En dat je er moet staan op het moment dat je die ene kans krijgt om het goed te doen. Elke keer opnieuw.

Daarom is het ook dat ik het zo belangrijk vind dat iedereen goed en vakkundig opgeleid zou moeten zijn alvorens ze als bodycaster aan de slag gaan. Zie het als een investering in jezelf!

Ik ga mijn uiterste best doen jou zo goed mogelijk in de markt te zetten en jou te behoeden voor alle “fouten” die ik heb moeten maken om te komen waar ik nu sta.

Dus wil jij net als ik het aller leukste en mooiste werk dat er is, en dat onder de juiste begeleiding, waarbij ik het beste uit jou probeer te halen? Dan heb je mij echt nodig in je leven!

“Zelf vind ik dat je eigenlijk niet eens van werk kunt spreken, maar van een missie in actie.

Mijn missie!

Het leven zit vol kostbare momenten waarvan we zouden willen dat we ze opnieuw konden beleven

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website gaat u automatisch akkoord.